Обадете ни се +359 895 710 841; +359 898 736 715 / Viber / WhatsApp

Морски Дестинации

02 Май

Такси до Бургас

Когато се нуждаете от такси от Пловдив до Бургас или от София до Бургас или от Пазарджик до Бургас можете да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и удобно пътуване. На посочен от Вас адрес (хотел) или (дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор, който ще Ви закара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Бургас е 270км. Времето на трансфер от Пловдив до Бургас е около 2часа. Разстоянието от София до Бургас е 400км. Времето за трансфер от София до Бургас е 3,5часа. Разстоянието от Пазарджик до Бургас е 300км. Времето за трансфер от Пазарджик до Бургас е 2,5часа. Бургас е разположен в най-западнат част на Бургаският залив и е втория по големина град по българското черноморско крайбрежие. Многото туристически забележителности привличат български и чужди туристи.

  • Такси Пловдив - Бургас, 180 лв

  • Такси София - Бургас, 280 лв

  • Такси Пазарджик - Бургас, 200 лв
02 Май

Такси до Варна

Ако ви е необходимо евтино такси от София до Варна или от Пловдив до Варна или от Пазарджик до Варна можете да ни се доверите.Предлагаме евтино, безопасно и удобно пътуване. На посочен от Вас адрес (хотел) или (дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Варна е 360км. Времето на трансфер от Пловдив до Варна е около 4часа. Разстоянието от София до Варна е 500км. Времето на трансфер от София до Варна е 5,5часа. Разстоянието от Пазарджик до Варна е 400км. Времето на трансфер от Пазарджик до Варна е 4,5часа. Варна е морската столица на България и е комбинация между морски курорт и пристанищен град. Варна предлага изобилие от туристически атракции и исторически забележителности. В близост се намират изключително красивите курорти - Златни пясъци, Албена и Свети Константин и Елена.

  • Такси Пловдив - Варна, 260 лв

  • Такси София - Варна, 380 лв

  • Такси Пазарджик - Варна, 280 лв
02 Май

Такси до Поморие

Когато Ви трябва такси от Пловдив до Поморие или от София до Поморие или от Пазарджик до Поморие можете да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и удобно пътуване. На посочен от Вас адрес (хотел) или (дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Поморие е 280км. Времето на трансфер от Пловдив до Поморие е 2,5часа. Разстоянието от София до Поморие е 410км. Времето на трансфер от София до Поморие е около 4часа. Разстоянието от Пазарджик до Поморие е около 310км. Времето на трансфер от Пазарджик до Поморие е около 3часа. Поморие е разположен на скалист полуостров до Поморийското езеро. Градът се намира на 20км. от Бургас. Поморие предлага прекрасни плажове и терапевтични кални бани.

02 Май

Такси до Несебър

Когато Ви трябва такси от Пловдив до Несебър или от София до Несебър или от Пазарджик до Несебър можете да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и удобно пътуване. На посочен от Вас адрес(хотел) или (дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Несебър е 290км. Времето на трансфер от Пловдив до Несебър е около 3часа. Разстоянието от София до Несебър е около 420км. Времето на трансфер от София до Несебър е около 4,5часа. Разстоянието от Пазарджик до Несебър е около 320км. Времето на трансфер от Пазарджик до Несебър е около 3,5часа. Несебър е разположен на скалист полуостров на черноморското крайбрежие. Разделен е на стар квартал и нов град красивият Несебър е признат за перлата на короната на Черноморието. Градът е известен с културните и археологически забележителности. Несебър предлага богато многообразие от хотели, барове, ресторанти и магазини за сувенири. В непосредствена близост се намира неповторимия курорт Слънчев бряг.

02 Май

Такси до Слънчев бряг

Когато ви трябва такси от Пловдив до Слънчев бряг или от София до Слънчев бряг или от Пазарджик до Слънчев бряг може да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и удобно пътуване. На посочен от Вас адрес(хотел) или (дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Слънчев бряг е 280км. Времето на трансфер от Пловдив до Слънчев бряг е около 160мин. Разстоянието от София до Слънчев бряг е около 420км. Времето на трансфер от София до Слънчев бряг е около 4часа. Разстоянието от Пазарджик до Слънчев бряг е около 320км. Времето на трансфер от Пазарджик до Слънчев бряг е около 3часа. Слънчев бряг е най-големият и най- модерен български курорт. Плажната ивица е най-широката е най-дългата. Слънчев бряг е най-популярният курорт поради факта, че предлага всичко за една незабравима лятна ваканция.

02 Май

Такси до Свети Влас

Когато ви трябва такси от Пловдив до Свети Влас или от София до Свети Влас или от Пазарджик до Свети Влас може да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и удобно пътуване. На посочен от Вас адрес(хотел) или (дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Свети Влас е около 290км. Времето на трансфер от Пловдив до Свети Влас е около 3часа. Разстоянието от София до Свети Влас е около 420км. Времето на трансфер от София до Свети Влас е около 4,5часа. Разстоянието от Пазарджик до Свети Влас е около 320км. Времето на трансфер от Пазарджик до Свети Влас е около 3,5часа. Свети Влас е разположен на южното Черноморие в подножието на ниски хълмове на Стара планина. Намира се на около 5км. от Слънчев бряг и Несебър. Свети Влас стана един от предпочитаните курорти на Черноморието благодарение на съчетанието от невероятни плажове и гористи хълмове, луксозни вили и хотели.

02 Май

Такси до Приморско

Ако ви трябва такси от Пловдив до Приморско или от София до Приморско или от Пазарджик до Приморско може да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и комфортно пътуване. На посочен от Вас адрес (хотел) или ( дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор, който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Приморско е към 300 км. Времето за трансфер от Пловдив до Приморско е около 3 часа. Разстоянието от София до Приморско е 440 км. Времето за трансфер от София до Приморско е около 4,5 часа. Разстоянието от Пазарджик до Приморско е 330 км. Времето на трансфера от Пазарджик до Приморско е около 3,5 часа. Приморско е разположен по южното Черноморие десет километрова плажна ивица. Курортът е предпочитана лятна дестинация за младите хора.

02 Май

Такси до Созопол

Ако ви е необходимо такси от Пловдив до Созопол или от София до Созопол или от Пазарджик до Созопол може да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и комфортно пътуване. На посочен от Вас адрес (хотел) или ( дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор, който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Созопол е около 290км. Времето на трансфера от Пловдив до Созопол е около 160мин. Разстоянието от София до Созопол е около 420км. Времето на трансфера от София до Созопол е около 3,5часа. Разстоянието от Пазарджик до Созопол е около 320км. Времето на трансфера от Пазарджик до Созопол е 2,5часа. Прелестния Созопол е разположен на тесен скалист полуостров и е популярен сред българи и чужденци, благодарение на богатото си културно наследство. Созопол е една от перлите на Черноморието със стария си град, каменните и дървени къщи и със съвременния нов град предлагащ многообразие от хотели, магазини и всякакви възможности за забавления.

02 Май

Такси до Лозенец

Ако ви е нужно такси от Пловдив до Лозенец или от София до Лозенец или от Пазарджик до Лозенец може да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и комфортно пътуване. На посочен от Вас адрес (хотел) или ( дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор, който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Лозенец е 310км. Времето на трансфер от Пловдив до Лозенец е около 3,5часа. Разстоянието от София до Лозенец е 440км. Времето на трансфер от София до Лозенец е около 5часа. Разстоянието от Пазарджик до Лозенец е 340км. Времето на трансфер от Пазарджик до Лозенец е около 4часа.Лозенец се радва на растяща популярност през последните години. Курорта предлага дълга пясъчна ивица с малки закътани заливчета. В непосредствена близост се намира природния резерват "Ропотамо" известен с лонгозните си гори.