Обадете ни се +359 895 710 841, +359 898 736 715 / Viber / WhatsApp
banner uslugi taxi

Дестинации и Цени

taxi moving
taksi Plovdiv sofiya

Извършваме таксиметрови услуги от гр. Пловдив до гр. София на най-изгодни цени. Цената за еднопосочно пътуване е 100 лв.
Разстоянието от Пловдив до София е 130 км. Трансферът с такси от Пловдив до София е около 90 мин.

Вижте всички дестинации от гр. Пловдив

  • Публикувано от Taxi for You
  • Категория: Дестинации
taksi sofiya plovdiv

Можете да заявите такси от София до Пловдив. Възможно е по предварителна заявка да ви посрещнем от летище София. В уговорения ден и час такси ще ви очаква на летище София, а квалифициран шофьор ще ви посрещне с табелка с вашето име, за да ви закара до вашата дестинация. Цената за еднопосочно пътуване е 100 лв.
Разстоянието от София до Пловдив е 130 км. Трансферът с такси от София до Пловдив е около 90 мин. Пловдив е вторият по големина град в България и е един от най-старите градове в Европа. Разположен е на двата бряга на река Марица и е заобиколен от 7 хълма. Пловдив е невероятна комбинация от съвременен и старинен град и се явява най-големия административен център в южна България.
Моля, резервирайте своето такси от TaxiForYou няколко часа преди пътуването на посочените телефонни номера или чрез формата за контакт.

Вижте всички дестинации от гр. София

  • Публикувано от Taxi for You
  • Категория: Дестинации
taksi pazardzhik sofiya
taksi Plovdiv Velingrad
1 Юни

Такси до Велинград

Ако ви трябва такси от Пловдив до Велинград или от София до Велинград може да ни се доверите. Предлагаме евтино, безопасно и комфортно пътуване. На посочен от Вас адрес (хотел) или ( дата и час на пристигане на полета) ще ви посрещне квалифициран шофьор, който ще ви откара до желаната крайна точка. Разстоянието от Пловдив до Велинград е 80км. Времето на трансфер от Пловдив до Велинград е около 70мин. Разстоянието от София до Велинград е 140км. Времето на трансфер от София до Велинград е 100мин.
Велинград е градът който си спечели името СПА- столицата на България със своите многобройни минерални извори известни с лечебните си свойства. Градът е разположен в западните Родопи. Многото СПА хотели и красивите забележителности го правят примамлива дестинация за туристите.

  • Публикувано от Taxi for You
  • Категория: Дестинации
taksi Plovdiv Pamporovo
1 Юни

Такси до Пампорово

Taxi for You предлага сигурно пътуване за вашата почивка. Направете своята резервация за транспорт с такси от гр. Пловдив до курорт Пампорово. Тарифата за еднопосочно пътуване е 60 лв.
Разстоянието от Пловдив до Пампорово е 90 км, като времето за трансфер с такси е около 100 мин. Разстоянието от Пазарджик до Пампорово е 120 км, като времето за трансфер с такси е около 120 мин. Разстоянието от София до Пампорово е 230 км, като времето за трансфер с такси е около 3 часа и половина.
Пампорово е красив планински курорт, разположен в Родопите и предлага перфектни условия за ски. Пампорово разполага с модерни хотели и заведения, предлагащи незабравими преживявания за вашата ваканция.

  • Публикувано от Taxi for You
  • Категория: Дестинации

Taxi for You 2016 Всички права запазени